avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 993 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... CIM pe perioada determinata
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

CIM pe perioada determinata

Daca o salariata are CIM pe perioada determinata 3 luni si in aceasta perioada ramane insarcinata...poate inceta contractul dupa cele 3 luni?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:51, 29 Septembrie 2015
Art.56 C.mun.
(1) Contractul individual de munca existent inceteaza de drept:
...
i) la data expirarii termenului contractului individual de munca incheiat pe durata determinata;
.....

Prin umare, la expirarea duratei pentru care a fost incheiat c.i.m. , angajatorul nu are nicio obligatie legala de a prelungi durata acestuia , situatie in care c.i.m. inceteaza de drept.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract munca perioada determinata lure lure Buna ziua. Am incheiat un contract de munca pe perioada determinata, in prezent in al 2-lea an de prelungire(expira la 15 ianuarie ). Sunt insarcinata si ... (vezi toată discuția)
Nelamurire cim determinat ELENA2009 ELENA2009 buna ziua, am o nelamurire, cand expira acest contract pe durata determinata? determinata, de 3 luni, pe perioada cuprinsa intre data de 31.03.2011 data ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere copil florin_nea83 florin_nea83 Buna ziua , va rog sa ma ajutati si pe mine cu cateva informatii In Noiembrie 2012 sotia mea a intrat in concediu pentru cresterea copilului 2 ani , in mai ... (vezi toată discuția)