avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 857 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Revisal - Data suspendare gresita
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Revisal - Data suspendare gresita

Buna ziua,
Am avut un angajat caruia i-a fost suspendat contractul de munca. Din greseala, in revisal, la data inceperii suspendarii a fost trecuta o alta data anterioara, nu data la care a inceput suspendarea.Problema este ca salariatului i s-a incetat contractul de munca.Desfacerea contractului de munca a fost inregistrata in revisal.Acum as vrea sa corectez data la care i-a fost suspendat contractul. Am anulat desfacerea contractului de munca, si nu pot sa corectez perioada in care a fost suspendat contractul de munca.Ce pot sa fac in aceasta situatie?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:00, 29 Septembrie 2015
Referitor la corectarea sau anularea datei de incetare a suspendarii unui contract individual de munca, va pot spune ca , aplicatia Revisal afiseaza in mod automat, in momentul in care se acceseaza meniul de incetare a suspendarii un mesaj de avertizare : Atentie! In versiunea curenta, ulterior incetarii acestei suspendari, informatiile aferente suspendarii nu vor mai putea fi modificate sau corectate.
Urmare celor de mai sus, solutia tehnica pusa la dispozitia angajatorilor nu permite acestora corectarea elementelor privind o suspendare incetata.
In aceste conditii, angajatorul poate elibera salariatului (conf. art.8 alin.3 din HG nr.500/2011, modificata si completata), la cererea acestuia, documente care sa ateste situatia reala a activitatii desfasurate de acesta pe durata executarii contractului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Corectie in revisal daniela-claudia daniela-claudia Va rog sa-mi spuneti cum pot corecta in REVISAL urmatoarea greseala: un salariat a avut 2 zile CFS, respectiv in zilele de 28 si 29 decembrie 2015, motiv ... (vezi toată discuția)
Urgent! greseala incetare suspendare cim si incetare cim in timpul concediului de crestere a copilului AlexandruIonescu AlexandruIonescu Buna seara, Sotia este in CCC pana pe data de 02 noembrie 2015 (2 ani exact de la data nasterii copilului). Firma este in proces de faliment. De la 1 ian ... (vezi toată discuția)
Revisal-contract de munca suspendat-data suspendare gresita ancaduma ancaduma Buna ziua, am avut o angajata careia i-a fost suspendat contractul de munca pentru concediu de ingrijire a copilului de pana la 2 ani.Din greseala , in ... (vezi toată discuția)