avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 439 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... negociere CCM
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

negociere CCM

Buna ziua Va rog sa ma ajutati in lamurirea urmatoarei probleme referitoare la negocierea CCM la nivel de unitate.Angajatorul sc......sa a initiat negocierea ccm, a avut loc prima sedinta de negociere impreuna cu reprezentantii salariatilor.in data de 08.05.2015. In cadrul primei sedinte s- a hotarat o a doua sedinta 19.06.015, care nu a mai avut loc si, intre timp la sc....sa s-a schimbat actionariatul si respectiv si conducerea :
1. In conditiile prezentate mai sus puteti sa imi spuneti daca ne aflam in legalitate?
2.Conducerea actuala trebuie sa initieze o noua negociere, schimbandu-se managementul? exista un termen pentru aceasta?
3. Societatea poate fi amendata pentru faptul ca managementul actual nu a initiat negocierea CCM?
Va multumesc mult .
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:18, 29 Septembrie 2015
In opinia mea, se pot continua negocierile la ccm cu actuala conducere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Negociere ccm la nivel de unitate alinadobre alinadobre Am o firma care are peste 21 de salariati si doresc sa intocmesc documentatia pt negocierea colectiva care este obligatorie conform Codului Muncii. Ma puteti ... (vezi toată discuția)
Initiere negociere ccm RuxandraLarisa RuxandraLarisa Care sunt pasii care trebuie urmati atunci cand firma doreste sa initieze negocierea contractului colectiv de munca la nivel de unitate. In cazul in care nu ... (vezi toată discuția)
Negociere ccm - reprezentativitate sindicat y0sunt y0sunt Bună ziua! Am următoarea problemă. În organizaşia noastră există 3 sindicate. Toate sunt reprezentative prin mandat dat de Federaţia la care sunt ... (vezi toată discuția)