avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 892 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Tata plecat in Anglia - adresa necunoscuta
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Tata plecat in Anglia - adresa necunoscuta

Tatal copilului a muncit in Anglia si a platit acestuia pensie de intretinere aferenta salariului castigat prin hotarare judecatoreasca . Dupa un timp acesta a venit in tara si a diminuat aceasta pensie spunand ca nu mai are nici un venit si sa se stabileasca pensia de intretinere la minimul pe economie. Acum ca s-a dat o hotarare cu diminuarea pensiei dupa minimul tarii noastre acesta s-a intors in Anglia dar nu mai stiu adresa unde lucreaza . Se poate cere pensie de intretinere pentru copil cu minimul tarii respective , dovedind prin neprezenta la termenele date la tribunal ca acesta nu este in tara ?
Nu se poate dovedi cu lipsa la termene ca nu e in tara... trebuie sa cautati info despre el, intai, sa-i trimiteti o instiintare, sa contactati fostul lui angajator si tot asa... adrese, faceti rost de informatii de la rude,prieteni comuni.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensia de întreținere pentru copil Cristinuța2 Cristinuța2 Este normal să se stabilească pensia de întreținere pentru copil la minimul pe economie din Anglia, doar pentru faptul că tatăl a lucrat in Anglia până ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara din anglia AnnaAndrei7 AnnaAndrei7 An avut o relație cu un barbat din care a rezultat un copil. Ne-am despărțit, eu am plecat in Anglia sa muncesc,am lasat fata cu el.Acum ma da in judecata ... (vezi toată discuția)
Marire pensie de intretinere stefail stefail Buna seara. In urma divortului din anul 2020,fostul sot este obligat la plata unei pensii de intretinere de 1/4 din venitul minim pe economie, pentru un ... (vezi toată discuția)