avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 628 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Proces asociatie proprietari
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Proces asociatie proprietari

Buna ziua,
Am ajuns la proces cu asociatia de proprietari a blocului in care detin un apartament, datorita modului fraudulos in care au stabilit cotele de intretinere (cel putin asa consider eu).
As dori sa va intreb daca este legal din partea reprezentantilor asociatiei sa calculeze penalitatile de intarziere intr-un fel pana in momentul inceperii procesului si in alt fel dupa demararea acestuia. Adica ceva de genul aveam de platit 10 lei penalizari de intarziere pana la inceperea procesului si ulterior au venit cu pretentia sa platesc 200 lei penalizari (pentru aceeasi perioada). Nu sunt listele de intretinere documente oficiale?
Va rog din suflet sa ma sfatuiti in aceasta privinta.
Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: oanaraluca2015 , utilizator 10:12, 1 Octombrie 2015
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata penalitati intretinere - dupa incepere proces aztec11us aztec11us salut la toti! Speta e simpla: un bloc cu 4 scari, asociatie de proprietari. Un proprietar, X, este rau platnic la intretinere de peste 2 ani. Evident, ... (vezi toată discuția)
Penalizari asociatie ContSters122354 ContSters122354 unde sunt distribuite penalizarile ?catre asociatia de proprietari sau catre furnizori ? de cine sunt calculate acestea? (vezi toată discuția)
Calcul penalizari gresit??? AleSSyaa AleSSyaa Buna seara ...am si eu un model de calcul la penalizari...spuneti-mi este corect??? De exemplu Luna februarie 2010 Suma datorata 1415.92...data scadenta ... (vezi toată discuția)