avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 342 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... MOSTENIRE
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

MOSTENIRE

Buna ziua as dori sa ma lamureasca cineva cu urmatoarea problema.Eu si fratii mei am obtinut un imobil si terenul aferent cladirii ca mostenire prin hotarare judecatoreasca definitiva si irevocabila,fratii mei nu vor sa ma despagubeasca pentru partea mea din casa si din terenul din curte si nici nu vor sa vindem unei alte persoane.Ce ar fi de facut?Multumesc

Cel mai recent răspuns: roxana g23 , utilizator 11:06, 1 Octombrie 2015
Asta nimeni nu va poate spne cat dureaza o actiune de iesire din indiviziune. Luati legatura cu un avocat care sa va consilieze pe parcursul procesului.
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare teren cu coproprietari OvidiuDetesan OvidiuDetesan Buna ziua, sunt coproprietar a unui teren detinand cota de 6/8, ceilalti 2 fiind fratele si sora mea, fiecare cu 1/8 cota parte, intrebarea mea este, daca eu ... (vezi toată discuția)
Neintelegere intre frati iceparu iceparu In urma decesului parintilor am mostenit o casa la tara si teren intravilan.Declarativ amandoi vrem sa vindem dar unul pretinde un pret exagerat ce face ... (vezi toată discuția)
Cedare cota indiviza intre mostenitori costystanescu costystanescu unul dintre mostenitori cu o cota indiviza de 1/4 in urma unei succesiuni poate ceda catre unul dintre ceilalti mostenitori cota sa indiviza prin notariat. ... (vezi toată discuția)