avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1028 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... mostenire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

mostenire

sora mea poate sa mosteneasca casa dupa moartea sotuli si a socrului socrul e propietarul
Cel mai recent răspuns: ContSters338589 , utilizator 13:47, 2 Octombrie 2015
Daca sotul sorei era decedat la data deschiderii mostenirii socrului sorei, iar sora si sotul ei nu au avut copii, mostenirea o culeg rudele socrului sorei dvs pana la grad IV inclusiv. Sora dvs nu mosteneste nimic.Nu opereaza retransmiterea in acest caz ci doar reprezenatrea in caz ca sotul sorei dvs ar fi avut copii.
pentru cumpararea unui apartament cit de valabil este antecontractul
este valabil.acela este o promisiune. Nu transfera proprietatea. Antecontractul presupune darea unui avans din pret de catre cumparator si fixarea unui termen la care sa se perfecteze in forma autentica contractul de vanzare cumparare, care transfera dreptul de proprietate de la cumparator la vanzator.

Interventie moderator

Pe viitor va rog sa deschideti topicuri diferite pt problemele expuse. Va multumesc pentru intelegere.
nu am inteles ce vreti sa imi spuneti cu cuvintul topicuri?
Adica ultima intrebare trebuia sa o puneti la o noua discutie si nu in continuarea problemei vechi. Cititi cu atentie Regulamentul Forumului.

Alte discuții în legătură

Buna ziua. de curând sora mea a murit. ea a fost căsătorită ... Marialuiza27 Marialuiza27 Buna ziua. De curând Sora mea a murit. Ea a fost căsătorită dar nu a avut copii. Soțul ei fiind mai mic cu 10 ani ..ea a decis sa ii facă testament sa ... (vezi toată discuția)
Mostenire dupa sora decedata irisp irisp Daca sora a murit si copilul sorei a murit si el, succesiunea nu a fost facuta, eu ca frate am drept la mostenire impreuna cu cumnatul meu? (vezi toată discuția)
Drept de mostenire de pe urma sorei Diana2000 Diana2000 Buna ziua, Doua surori au drept de mostenire, dupa tatal lor decedat, asupra unui teren extravilan ( sint mentionate pe Titlul de proprietate ca fiind ... (vezi toată discuția)