avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 878 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Pierderea locuintei ANL
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Pierderea locuintei ANL

buna ziua detin un anl din 2010 din 2013 nu mai locuiesc an el avand probleme cu copilul avand gradul1 de handicap am ales sa stau la sat lasand pe cineva sa locuiasca an anl an decembrie 2015 se reanoiesc contractele al pot pierde daca nu stau acolo .Are dreptu cine sta an el sa faca pe ia va rog ajutatima risc sa al pierd?
Cel mai recent răspuns: silviu55 , utilizator 13:49, 1 Octombrie 2015
silviu55 a scris:

buna ziua detin un anl din 2010 din 2013 nu mai locuiesc an el avand probleme cu copilul avand gradul1 de handicap am ales sa stau la sat lasand pe cineva sa locuiasca an anl an decembrie 2015 se reanoiesc contractele al pot pierde daca nu stau acolo .Are dreptu cine sta an el sa faca pe ia va rog ajutatima risc sa al pierd? va rog sunt disperata ajutatima

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiunea Zatanga Zatanga Suntem 5 frati,fiecare dintre noi este casatorit.Eu locuiesc impreuna cu mama mea,tata fiind decedat de 15 ani.am investit multi bani in renovarea ... (vezi toată discuția)
Cine imi face dreptate! - risc evacuarea din cauza altora aditza38 aditza38 buna ziua,sant intr-o situatie disperata,va rog sa ma ajutati.De 15 ani locuiesc intr-o camera de camin de nefamilisti de 10 m patrati.din cauza cetatinilor ... (vezi toată discuția)
Sunt in divort si nu mi se acorda nici un ajutor oanaeela oanaeela buna seara am o problema si nu gasesc rezolvare.sunt in divort cu sotul meu avand doi copii minori un baiat de 6 ani si a fata de 2 ani.luni cand a inceput ... (vezi toată discuția)