avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 821 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Salarizare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Salarizare

Sunt detasata ca bibliotecar public in cadrul unei primarii. Am studii superioare finalizate (litere). Am 25 vechime in munca si sunt incadrata cu salariul minim pe economie ( 1050 lei). Este correct?
Ultima modificare: Joi, 1 Octombrie 2015
MariaCiocan, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:01, 1 Octombrie 2015
Art. 47 C.mun.
(1) Drepturile cuvenite salariatului detaşat se acordă de angajatorul la care s-a dispus detaşarea.
(2) Pe durata detaşării salariatul beneficiază de drepturile care îi sunt mai favorabile, fie de drepturile de la angajatorul care a dispus detaşarea, fie de drepturile de la angajatorul la care este detaşat.
...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salariu secretara detasata in invatamant CONDRUT CONDRUT Buna ziua! Sunt detasata de la o firma privata la o unitate de invatamant de stat pe postul de secretara. Am 27 ani vechime in munca, am exercitat atributii ... (vezi toată discuția)
Detasare salariat germania simonamariana simonamariana SC detaseaza un salariat in Germania,se intocmeste CIM ,decizie detasare la firma X din DE ,exista contract intre cele doua firme .Este corect ca SC din RO sa ... (vezi toată discuția)
Detasarea-drepturi salariale teomir_tgv teomir_tgv Buna ziua!Am si eu o mare nelamurire: Sunt inspector resurse umane la un Serviciu public de gospodarie comunala.Incepand cu data de 05.01.2009 a fost ... (vezi toată discuția)