avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 494 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Contract telefonie mobila
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Contract telefonie mobila

Buna ziua,am si eu o intrebare:daca am incheiat un contract de telefonie pe data de 28.09.2015 ,il pot rezilia?
Cel mai recent răspuns: hincuvictor , utilizator 16:29, 5 Octombrie 2015
Sigur, probabil ca s-a prelungit tacit insa fiind dupa perioada obligatorie il puteti rezilia fara niciun fel de taxa suplimentara.

Faceti notificare de reziliere si asigurati-va ca este inregistrata. Probabil ca in contract scrie ca notificarea se face cu 30 de zile inainte de data la care doriti sa inceteze contractul; de ex. daca o faceti in 02.10, contractul va inceta in 02.11.
Sau mergeti la reprezentanta si anuntati acolo insa, asa cum v-am spus, cereti dovada inregistrarii.
Nu eu am incheiat contractul acum 5 zile ,il mai pot rezilia?
Am inteles pe dos, ca s-a incheiat / terminat in 28.09.

Nu stiu, nu spuneti macar pe ce perioada e incheiat. Cititi ce scrie in contract referitor la rezilierea unilaterala si reveniti cu detalii sau mergeti si intrebati la reprezentanta.
Buna ziua.
Contractul de telefonie a fost incheiat la sediul furnizorului de servicii de telefonie mobila sau prin intermediul internet-ului?
Exista diferente majore intre cele doua.
Cititi cu atentie ce scrie in contract, asa cum a recomandat Ares-3. In general, se platesc taxe penalizatoare pentru reziliere cu anticipatie a contractelor.
Reveniti cu detalii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reziliere contract telefonie mobila culeaalex culeaalex Salut, Pot rezilia contractul cu Vodafone fara sa platesc taxa de reziliere? Am citit un articol despre Legea 161/2010 si sincer nu stiu ce sa cred. In ce ... (vezi toată discuția)
Renuntare abonament orange ionutadriandragut ionutadriandragut buna ziua, vreau sa renunt si eu la abonamentul orange me 5 sunt in ultimile 5 luni de periada contractuala. M-am suparat cu ei sunt client de 5 ani si nu ... (vezi toată discuția)
Chiriasi evacuati odr1 odr1 daca nu sa actualizat contractul de inchiriere a apartamentului, chiriasul poate fi dat afara in orice moment,specific ca sint singur si am in intretinere doi ... (vezi toată discuția)