Sigur, probabil ca s-a prelungit tacit insa fiind dupa perioada obligatorie il puteti rezilia fara niciun fel de taxa suplimentara.
Faceti notificare de reziliere si asigurati-va ca este inregistrata. Probabil ca in contract scrie ca notificarea se face cu 30 de zile inainte de data la care doriti sa inceteze contractul; de ex. daca o faceti in 02.10, contractul va inceta in 02.11.
Sau mergeti la reprezentanta si anuntati acolo insa, asa cum v-am spus, cereti dovada inregistrarii.
Am inteles pe dos, ca s-a incheiat / terminat in 28.09.
Nu stiu, nu spuneti macar pe ce perioada e incheiat. Cititi ce scrie in contract referitor la rezilierea unilaterala si reveniti cu detalii sau mergeti si intrebati la reprezentanta.
Buna ziua.
Contractul de telefonie a fost incheiat la sediul furnizorului de servicii de telefonie mobila sau prin intermediul internet-ului?
Exista diferente majore intre cele doua.
Cititi cu atentie ce scrie in contract, asa cum a recomandat Ares-3. In general, se platesc taxe penalizatoare pentru reziliere cu anticipatie a contractelor.
Reveniti cu detalii.
Chiriasi evacuati
odr1
daca nu sa actualizat contractul de inchiriere a apartamentului, chiriasul poate fi dat afara in orice moment,specific ca sint singur si am in intretinere doi ... (vezi toată discuția)