avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 463 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... HOTARARE TRIBUNAL RECALCULARE PENSIE
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

HOTARARE TRIBUNAL RECALCULARE PENSIE

Buna ziua,
Problema mea este ca, am primit Hotararea Tribunalului Bucuresti prin care admite cererea mea in procesul cu Casa de Pensii a Mun. Bucuresti (obliga parata sa emita o noua decizie, prin care sa stabileasca pensia cu valorificarea si a veniturilor evidentiate in adeverintele depuse la dosar)si nu stiu ce sa fac mai departe. In Hotarare scrie: "Cu apel in 30 zile de la comunicare."Sa ma duc la Casa de Pensii, sa depun o cerere de recalculare la care sa anexez o copie de pe Hot.,sau sa astept 30 zile sa vad daca CPMB face apel?
Astept un raspuns de la persoanele care ma pot ajuta in aceasta dilema !
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Ileana567 , utilizator 14:23, 3 Octombrie 2015
Dupa trecerea termenului de 30 de zile de la comunicare, in cazul in care partea adversa nu declara apel, legalizati sentinta si o depuneti la Casa de pensii solicitand recalcularea.

Daca Casa de pensii declara apel, va trebui sa asteptati solutionarea acestuia.
Multumesc mult pentru raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Punerea în executare a hotãrârii de recalculare a pensiei Adriana68 Adriana68 Am facut cerere ( pentru tatal meu - care este foarte bolnav, nedeplasabil ) la tribunal pentru recalcularea pensiei si tribunalul a dat aviz favorabil. ... (vezi toată discuția)
Cum pot obtine ca hotararea data de instanta de apel, respectiv tribunalul, sa devina definitiva si irevocabila?  Loredana Puscasu Loredana Puscasu Am primit hotararea instantei de apel si este specificat faptul ca este definitiva si ca o pot ataca cu recurs in termen de 30 de zile. Nu intentionez sa atac ... (vezi toată discuția)
Hotarare de divort  Loredana Puscasu Loredana Puscasu am primit hotararea de divort dar nu stabileste nicaieri ca ea este executorie, se stabileste in schimb faptul ca poate fi atacata cu apel in termen de 30 de ... (vezi toată discuția)