avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1072 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Asigurare
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Asigurare

Fiul meu plateste asigurarea de sanatate in Romania (a lucrat in strainatate,dar s-a imbolnavit,trebuie operat).
Are dreptul la indemnizatie de la statul Roman, pe caz de boala?
Este incapabil de munca temporar.

Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 09:10, 4 Octombrie 2015
DA, daca a platit la zi asigurarile.
Ce asigurare de sanatate are?
A platit taxele catre stat sau asigurare privata intocmita la o firma de asigurari.
sandorgyongyver a scris:
Va multumesc,
fiul meu plateste asigurare de sanatate la Casa Judeteana de Asigurari de Sanatate.
Ce documente trebuie sa ducem la Casa Jud. de Asigurari de Sanatate ca sa primeasca,bolnav fiind, indemnizatie de incapacitate de munca temporara?

Ultima modificare: Duminică, 4 Octombrie 2015
Valeriu TUDOR, Consultant resurse umane

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asigurari de sanatate DonCurent DonCurent buna ziua ,este obligatoriu asigurarea de sanatate ? am primit notificare ptr plata asigurarii de sanatate fara a avea un contract cu ei ,precizez ca eu imi ... (vezi toată discuția)
Drepturi salariale ContSters23466 ContSters23466 Sunt incadrata cu norma intreaga si contract pe durata nedeterminata cu salar de baza la institutie de stat unde mi se opreste lunar darile (CAS, CASS, somaj, ... (vezi toată discuția)
Zile concediu medical 2740826332154 2740826332154 daca un angajat a suferit un accident rutier si a intrat in concediu medical fiind incapabil pentru servici care este numarul maxim de zile de concediu medical ... (vezi toată discuția)