avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 888 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Pizzerie in apartament ?!?!
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Pizzerie in apartament ?!?!

De ce ceva vreme locuiesc cu prietena mea intr-un apartament de 2 camere cu o bucatarie destul de mare.
Vreau sa stiu din punct de vedere juridic daca este posibil ca prepararea pizzei sa se poata realiza in bucataria apartamentului . aceasta urmand sa fie livrata la domiciliul clientului. Si daca pot inteprinde aceasta actiune printr-un PFA

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 13:25, 4 Octombrie 2015
Cam greu sa obtineti aprobarea vecinilor pentru ca sa preparati pizza in cadrul unui PFA,in imobil de locuit in comun
Va trebuie pentru aceasta activitate autorizatie sanitar veterinara si cei de acolo impun anumite conditii pentru a va autoriza spatiul in care se desfasoara o astfel de activitate si in niciun caz in acelasi spatiu cu cel de locuit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declarare punct de lucru ella80 ella80 - Doresc sa declar punctul de lucru pentru restaurant. Este acelasi ca si sediul social. Care sunt demersurile necesare si ce alte avizari trebuiesc luate si ... (vezi toată discuția)
Autorizatii necesare pentru un fast food Ana1987 Ana1987 Care sunt autorizatiile necesare pentru comercializare produse fast food in cadrul unui local care este o ceainarie, dar vrea sa isi extinda profilul de ... (vezi toată discuția)
Companie de productive alimente la domiciliu cu vanzare in spatiul public OviPl OviPl Doresc sa deschid o activitate de producție a alimentelor la domiciliul propriu, in bucătăria proprie și apoi aceste produse sa fie comercializate in ... (vezi toată discuția)