avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1074 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Proprietar cu clauza de intretinere, renuntare la ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Proprietar cu clauza de intretinere, renuntare la contract, recuperare investitie

parintii mei mi-au vandut apartamentul (contract de vanzare cumparare cu clauza ),mai traieste mama .vreau sa renunt la el pt.ca nu se mai poate sta cu ea in casa.vreau sa plec din aceasta casa dar nu vreau nici sa pierd tot ce am investit in el .Ce se poate face ?Ce drepturi am ?
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 12:59, 4 Octombrie 2015
Puteti parasi imobilul, nu o puteti scoate pe mama din casa.

Ceea ce aveti de facut este sa prestati incontinuare intretinerea la care v-ati angajat prin contract si sa pastrati dovezi in acest sens.

In cazul in care mama solicita in instanta rezolutiunea contractului nu veti avea dreptul la restituirea prestatiilor de intretinere curenta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intretinere glogo glogo Buna eu am luat in 2016 pe bunici mei in întreținere cu contract de întreținere cu uzufruct viager, bunicul meu a murit si as vrea sa stiu ce drept imi ... (vezi toată discuția)
Contract de intretinere inginelu inginelu Buna ziua Bunicii sotiei mele, au vandut casa prin mandatar nora lor, cu contract de intretinere, De cateva saptamini sau mutat, pt ca au avut un scandal, ... (vezi toată discuția)
Donatie, act de vanzare cumparare sau contract de intretinere? alexandrapopescu1989 alexandrapopescu1989 Bunica doreste sa treaca apartamentul proprietate personala pe numele meu, insa ar dori o clauza contractuala prin care sa ma oblig sa am grija de dumneaei. ... (vezi toată discuția)