avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 827 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... lntrebare schimbare documente dupa casatorie
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

lntrebare schimbare documente dupa casatorie

Dupa casatorie sotia si-a schimbat numele, astfel incat numele din cartea de identitate nu mai coincide cu cel din talon si din permisul de conducere. Este obligata sa le schimbe ori le poate folosi astfel?
Cel mai recent răspuns: simplu_el , utilizator 19:24, 4 Octombrie 2015
trebuiesc schimbate in 30 de zile de la casatorie.
Mulțumesc pentru răspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare permis de conducere,talon si carte de identitate? soszo soszo Buna seara,am nevoie si eu de un sfat pentru sotia mea care odata cu casatoria si-a schimbat numele.Este necesar sa-si schimbe si permisul de ... (vezi toată discuția)
Schimbare permis de conducere dupa casatorie si schimbare de dpmiciliu mernok82 mernok82 Imi puteti spune care sunt actele necesare pentru schimbarea permisului de conducere si a talonului, in urma schimbarii numelui si a domiciliului dupa ... (vezi toată discuția)
Preschimbare documente emilpiros emilpiros buna seara. Am si eu o intrebare. In cazul schimbarii buletinului, e nevoie sa se schimbe si permisul de conducere, talonul si cartea masinii? in ce ... (vezi toată discuția)