avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 619 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Asigurare ASTRA
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Asigurare ASTRA

Buna seara. Am fost lovit in parcare de o domna ce are masina asigurata la ASTRA. Am intocmit amiabila si am completat o cerere pentru intocmire dosar daune ce am trimiso intr-un mail Fondului de garantare asiguratilor. Nu am primit nici un raspuns de o saptamana si nu stiu de unde sa incep. Multumesc si astept sfaturi.
Cel mai recent răspuns: Olga Tanasa , Consultant asigurari 08:30, 7 Octombrie 2015
Constatarea daunelor Astra este de durata, la ora aceasta exista un inspector constatator pt cate 3 judete, asa cum spune si utilizatorul adisan, vestea buna este ca exista fonduri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asigurarea astra oana192 oana192 buna ziua.. am facut si eu un accident cu masina ....eufiind vinovata. si am asigurarea de la astra... cum se procedeaza?am aflat ca , constatatorul de la ... (vezi toată discuția)
Probleme despagubire asigurator rca astra denisescu denisescu buna ziua ,la finalul luni mai am fost implicat intru-un accident de circulatie, fara victime ,eu fiind in calitate de nevinovat ,am ajuns cu persoana vinovata ... (vezi toată discuția)
Despagubire marius56789 marius56789 buna ziua! am avut un incident in trafic nefiind vinovat am primit, polita rca a vinovatului(astra).... mi s-a dat dauna totala ,asiguratorul ma va despagubi ... (vezi toată discuția)