avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1020 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Angajare cetatean turc
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Angajare cetatean turc

Buna ziua,
1.Am dori sa angajam un cetatean turc, casatorit cu o romanca, care are permis de sedere temporara pana in 2017.Din cate inteleg eu din Ord. 25/2014 nu ar mai fi nevoie de aviz de angajare corect?
2.Noi trimitem personalul calificat la lucrari in diverse tari europene si pentru aceasta obtinem formularul A101, pentru el cum vom putea face acest lucru?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: FDI , utilizator 15:36, 5 Octombrie 2015
~ Conținut șters la cerere ~
Angajarea o puteti face pe durata determinata pana la expirarea permisului de sedere.

Se va obtine si pentru acesta formularul A1.
Va multumesc frumos

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permis de ședere membru al familiei MalikTanenah MalikTanenah Buna, eu sunt străin din Palestina si sunt căsătorit cu o românca si am permis de ședere membru al familiei, vreau sa întreb daca pot munci in România ... (vezi toată discuția)
Drepturi obtinute prin casatorie cu cetatean turc GeorgeMPetre GeorgeMPetre Buna ziua, As dori sa aflu, daca ma puteti ajuta, detalii referitoare la drepturile pe care le obtin cei doi soti prin casatorie (roman si turc), atat in ... (vezi toată discuția)
Permis de sedere temporar azra28 azra28 Cu viza de tip C/VV, cu multiple intrari timp de 90 zile , data de Consulatul Romaniei la Istanbul, se poate aplica pentru permis de sedere temporar? E vorba ... (vezi toată discuția)