Buna ziua. Nu incep sa povestesc toate cauzele care au dus la aceasta situatie, am sa va sun strict situatia in care ma aflu si va rog sa imi spuneti in mare cam ce ar trebui sa fac mai departe.
Sunt asociat intr-un SRL desi nu am nici o functie in SRL ul respectiv. SRL-ul s-a deschis in cadrul unui proiect POSDRU. Suntem doi asociati care de fapt nu ne cunoastem decat din vedere. Ce as putea sa fac ca sa ies din acest SRL si sa nu am alte probleme mai departe. Am discutat cu persoana pe care eu ca fraiera am ajutat-o ca sa facem demersurile sa isi aleaga alt asociat in SRL si eu sa ies din toata treaba asta dar vad ca treage f mult de timp. Cum pot iesi din SRL, pot sa inchid firma doar eu, fara celalat asociat? Daca totusi persoana respectiva imi face actele cum ca preia altcineva functia de asociat, ce acte ar trebui sa imi dea si care ar fi actul oficial care sa imi confirme faptul ca eu nu mai sunt in acest SRL si nu mai am nici o obligatie? Pot sa fac un act ceva prin care eu sa nu fiu obligata sa platesc diferite datorii pe care sa zicem ca ar putea sa le faca in perioada in care eu sunt asociat? Va multumesc si va rog sa imi dati un raspuns ca deja nu mai pot ...mi-e ciuda ca am fost fraierita....dar daca nu era locul de munca la mijloc nu faceam compromisuri:(