avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1034 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatia pt cel de-al doilea copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatia pt cel de-al doilea copil

Buna ziua.Ma aflu in concediu de crestere a copilului si am nascut al doilea copil in 29 sept 2015.As vrea sa stiu daca beneficiez de indemnizatie si pt cel de-al doilea copil si in cate zile trebuie depuse actele pt indemnizatie si cand depun actele pt alocatie?
Ultima modificare: Marți, 6 Octombrie 2015
Laura92, utilizator
Cel mai recent răspuns: Laura92 , utilizator 00:02, 6 Octombrie 2015
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Primesc alocatia copilului 200 ron/luna daca nasc in strainatate? adribb8 adribb8 As dori sa ma ajutati cu un raspuns. Daca copilul se naste in alta tara, deci certificatul de nastere va fi emis de catre alt stat, voi putea beneficia de ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie ccc mihaelapaiu mihaelapaiu am nascut pe 23 iunie ink beneficez de concediu post natal pana pe 27 august ..intrebarea mea este dak pot depune actele pt indemnizatie dupa data de 27 august ... (vezi toată discuția)
Depunere dosar icc Magda Ionas Magda Ionas Buna seara,imi puteti spune cand ar trebui sa depun dosarul pt indemnizatia de crestere copil daca am inceput conc prenatal pe 01.11.2016 si am nascut in ... (vezi toată discuția)