avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 835 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Radiere autoturism
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Radiere autoturism

Buna ziua as dori sa intreb si totodata sa aflu ce pasi trebuie sa urmez pentru a putea radia un autoturism de la fisc mentionind ca masina am vandut-o fara a face un contract de vanzare- cumparare cu cel ce a cumparat-o si nu mai stiu pe unde se afla sau daca mai circula fiind fabricata in 1972 eu am ramas doar cu cartea de identificare aceasta fiind singurul act ce-l detin.Va multumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Radiere autoturism dupa vanzare ioan88 ioan88 Buna ziua! Am si eu problema pe care nu reusesc sa o duc la capat. In urma cu un an de zile am vandut un autoturism prin incheierea unui contract de ... (vezi toată discuția)
Hotarare judecatoreasca in vederea radierii unui vehicul Roby1967 Roby1967 Buna ziua , Am vandut o masina in noiembrie 2017 ! la data vanzarii am incheiat act de instrainare-dobandire cu cumparatorul , act pe care am si viza de ... (vezi toată discuția)
Va rog mult putin ajutor. raducang1 raducang1 Buna ziua!Doresc a va intreba si eu despre cum as putea rezolva urmatoarea problema. Tatal meu a detinut o masina pe care a vandut o fara nici un act de ... (vezi toată discuția)