avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 528 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Investitie Centrala Bloc Noua
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Investitie Centrala Bloc Noua

Buna ziua,

Locuiesc intr-un bloc vechi cu mai putin de 20 de apartamente, cu centrala termica proprie din anii '70, ce este intr-un stadiu avansat de degradare , astfel incat intreaga instalatie (tevi, calorifere, boiler, pompe, robineti, cazan centrala, arzator etc) trebuie inlocuita.

O parte din proprietari (aproximativ o treime) folosesc sisteme individuale - microcentrale, iar restul folosesc centrala comuna a blocului.

In conditiile in care se va efectua o investitie intr-o instalatie de incalzire +centrala termica noua (schimbare in totalitate), cum va fi suportata investitia de catre proprietari, atat cei debransati, care nu vor utilaza centrala pentru consum propriu , cat si cei ce vor utiliza noua centrala?
Cel mai recent răspuns: s.c.serv ad loc s.r.l. , utilizator 12:17, 12 Octombrie 2015
@fyeratanye, cei care au renuntat la centrala blocului, daca la perfectarea actelor au avut consemnata o clauza prin care cei ramasi sa preia si cota indiviza de preoprietate asupra centralei a celor care s-au deconectat de la sistem, sigur ca nu mai pot fi obligati sa contribuie la noua investitie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Parti comune intr-o scara de bloc andreiantonescu andreiantonescu Buna ziua! As avea si eu cateva intrebari legate de partile comune dintr-o scara de bloc. Mentionez ca blocul din care fac parte este constituit intr-o ... (vezi toată discuția)
Larna fara caldura edyeduardo2004 edyeduardo2004 Buna ziua! Desi sunt cu facturile la zi, si noaptea sunt temperaturi cu -, nu se furnizeaza agent termic (caldura) pe motiv ca, vecinii ce au centrale, ... (vezi toată discuția)
Tevile de la subsol marialazarcta marialazarcta Sunt debransata de la caldura de 15 ani,prin apartamentul meu nu trece nici o teava de caldura,pe scara si in uscator nu am nici un calorifer si nici o teava ... (vezi toată discuția)