avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 514 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Modificare lege indemnizatie
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Modificare lege indemnizatie

Buna ziua
Am citit despre un proiect de lege care ar aduce ca modificare ridicarea plafonului de la 1200 lei la 3400lei in primul din cei doi ani ca masura impotriva diacriminarii. Aveti idee cand intra in vigoare si de cand se aplica? Ma intereseaza mai exact daca apuc sa beneficiez si eu de noile prevederi avand in vedere ca am nascut in 16 august si am depus deja dosarul pt acordarea indemnizatiei, acum o astept.
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 10:43, 7 Octombrie 2015
Deocamdata nu a fost luat in discutie, in Parlament, acest proiect de lege.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie crestere copil de la 01.01.2016 ContSters85367 ContSters85367 Buna ziua, Am inteles ca sa lucreaza la o modificare legislativa prin care s-ar elimina plafonul, astfel ca daca se opteaza pentru 2 ani de concediu, ... (vezi toată discuția)
Oug 79/2017 ref. modificare cod fiscal e in vigoare azi sau nu? petronela.pandic petronela.pandic Buna ziua, Ma intereseaza in special masura fiscala ref. impozit 1% din cifra de afaceri pentru microintreprinderile ce au plafon de venituri acum intre ... (vezi toată discuția)
Inm 2012 marius29_86@yahoo.com marius29_86@yahoo.com Stie cineva cand se organizeaza concurs INM la anul? (vezi toată discuția)