avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1013 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Plata comision transfer bancar - credit locuinta
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Plata comision transfer bancar - credit locuinta

Buna dimineata. Am achizitionat o locuinta iar o parte din suma se constituie dintr-un credit bancar. Conform act de vanzare cumparare datorez vanzatorului o suma de bani care se vor duce din contul meu bancar in al dansului deschis la o alta banca . V-as ruga sa-mi spuneti daca comisionul interbancar (eu transfer suma intreaga dar datorita comisionului in contul vanzatorului va ajunge o suma putin mai mica cu respectivul comision ) trebuieste suportat tot de catre mine sau se considera pierderea vanzatorului atata timp cand acest lucru nu este stipulat nicaieri. Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: IMicro Bucuresti , Consilier juridic 10:09, 7 Octombrie 2015
Trebuie să cunoașteți faptul că plata se consideră făcută în momentul în care banii ajung in contul vânzătorului. Dacă îi datorați 5 lei, iar în contul său ajung 4,99 lei, ați plătit parțial prețul.

Implicit, dvs. datorați acel comision.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Banca refuza transferul banilor ariana03 ariana03 BUna ziua Am luat un credit pentru achizitionarea unei locuinte prin CEC BANK, iar dupa efectuarea tranzactiei de vanzare cumparare banca refuza sa ... (vezi toată discuția)
Comision retragerenumerar/transferinterbancar lia87 lia87 Buna ziua, În cazul creditului Prima casa vânzătorul sau cumpărătorul trebuie să plătească comisionul de retragere a banilor/transferul ... (vezi toată discuția)
Salariul si banca elena138 elena138 Buna seara! Astazi am data de sariu. Astazi s-a operat contul in banca. Nu stiu ce inseamna asta, dar stiu ca eu, astazi, nu beneficiez de bani, ci maine. ... (vezi toată discuția)