avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 526 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... PFA - clientii persoane fizice pot plati direct in ...
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

PFA - clientii persoane fizice pot plati direct in contul bancar?

Buna ziua,
Detin un PFA cu obiectul de activitate servicii fotografice. Pentru clientii persoane fizice pot incheia contract si emite factura iar plata sa se faca in contul bancar deschis pe PFA?Transferul se poate face prin internet banking sau si direct la banca prin virarea banilor in cont? Doresc acest lucru pentru ca vreau sa evit cumpararea casei de marcat.
Cel mai recent răspuns: ispires , utilizator 10:24, 8 Octombrie 2015
~ Conținut șters la cerere ~
Orice virament in conturi de PFA sau persoana fizica, raman inregistrate in evidentele bancilor si daca este venit pentru PFA trebuie declarat la ANAF. Orice persoana fizica sau juridica poate depune oricum sau vira oricum orice suma in alte conturi, percepandu-se taxele aferente.
Ultima modificare: Miercuri, 7 Octombrie 2015
ispires, utilizator
Deci poate vira bani direct la banca in cont cu buletinul? Fara sa se fac transfer?
Da. I se percepe o taxa (~ 5 RON) sau 0 daca este (persoana juridica).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxe transfer bani urmasi in caz de deces parinte SorinGeo SorinGeo Buna ziua, In cazul decesul parintelui, pentru transferul bancar al banilor in contul personal al acestuia in cel al copiilor mostenitori se percep taxe ( ... (vezi toată discuția)
Cont bancar asociatie luciano39ok2007 luciano39ok2007 sunt oblogate asociatiile de proprietari sa aibe cont curent bancar ,pt ca am incercat sa platesc intretinerea prin virament bancar si mi s-a spus ca nu au ... (vezi toată discuția)
Plata din cont pfa amnine amnine Buna ziua, recent am deschis un cont dedicat pt. PFA (pana nu dedemult incasam in contul personal). Ca sa beneficiez de taxe si comisioane 0 de la ... (vezi toată discuția)