Buna seara,sunt divortata,cu custodie tutelara,copil cu probleme medicale,eu fiind si asist personal al copilului,tatal avand prog de vizita,dar nu a venit sa il ia nicioadat la vizita,pensie alimentara netrimisa din luna martie.De cateva saptamani tatal,plecat in Germania,ma sunat si mi a spus ca va cere marirea prog de vizita"Ca are dreptul",astazi bunicii l au cerut 2ore sa petreaca cu el,l am dat dar cand a venit copilul,ff incantat,ca i au spus bunicii daca vrea sa stea cu ei pentru totdeauna,sunt putin speriata pentru ca pana de curand nimeni nu s a preocupat de copil,nu a sunat nimeni,pensia netrimisa,iar copilul cu probleme medicale,necesitand o a doua interventie chirurgicala pe cord,facand logopedie,kinetoterapie.(in dec am optinut custodie tutelara,copilul avand nevoie de interventie chirurgicala,si tatal neraspunzand la tel,mesaje)Intrebarea este poate tatal mari programul de vizita,el nevenind nici la programul stabilit,bunicii ma pot obliga sa le dau copilul la vizita,chiar in locul tatalui?Se tine seama ca azi cand le am dat copilul,am avut o prietena ca martor?Am vrut sa fie bine,dar se pare ca ei 3 joaca murdar...vor sa intoarca copilul,el fiind naiv,si nu mi se pare corect.Poate cere schimbarea custodiei din tutelara in comuna?
Cel mai recent răspuns:
gi-jane2 , moderator
06:49, 8 Octombrie 2015