avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 645 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Pot beneficia de concediu crestere copil in locul ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Pot beneficia de concediu crestere copil in locul sotiei?

buna ziua am si eu o nelamurire.....sotia nu a lucrat in ultimile 12 luni pana sa nasca si nu va lucra nici dupa nastere eu sunt angajat cu contract pe perioada nedeterminata pot beneficia de concediu de crestere al copilului? daca da cum procedez? va multumesc anticipat-
Cel mai recent răspuns: avatavuliucristian78 , utilizator 14:06, 9 Octombrie 2015
va doresc o zi minunata si mii de multumiri

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu crestere copil acordat tatalui mihailccc mihailccc Buna ziua, Am o nelamurire referitor la acest concediu si anume dupa nasterea copilului in cit timp se pot depune actele pentru obtinerea concediului in ... (vezi toată discuția)
Conditii pentru ccc elam elam Buna ziua ! Copilul s-a nascut pe data de 26.08.2015, iar tatal, salariat, ( mama nu a lucrat ), doreste suspendarea CIM incepand cu 01.09.2015 pentru ... (vezi toată discuția)
Tatal in concediu pentru cresterea copilului happyfl2000 happyfl2000 Buna ziua, Sotia mea este insarcinata si va naste in septembrie 2012. Ea are 33 de ani, si este studenta anul III la o facultate privata. De aceea nu ... (vezi toată discuția)