avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1105 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Pot fi intimat intr-un proces avand obiectul ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Pot fi intimat intr-un proces avand obiectul internarea nevoluntara privind un dosar in care n-a fost pusa in miscare actiunea penala?

pot fi intimat intr-un proces avand obiectul internarea nevoluntara privind un dosar in care n-a fost pusa in miscare actiunea penala?

intentionez sa cer instantei sa indrepte eroarea materiala, fiindca la termenul precedent la care am formulat cerere de recuzare din alte motive de lipsa de impartialitate, am cerut indreptarea "erorii" materiale prin care m-au numit inculpat

in dosarul penal avand obiectul ultrajul judiciar pentru acre sunt nevinovat, si nu omorul sau pruncuciderea pentru care se poate dispune internarea nevoluntara, mi s-a adus la cunostinta ca am calitatea de suspect, si nu s-a pus in miscare actiunea penala imptriva mea, si dosarul penal e de anul trecut, adica e un dosar prin care procurorul urmareste sa ma hartuiasca, ameninte si santajeze sa renunt la dreptate in alte dosare impotriva sa (motiv pentru care este oricum incompatibil sa instrumenteze dosarul penal impotriva mea)

intimat vad ca inseamna parte intr-un proces in faza de recurs...

[ link extern ]

Cel mai recent răspuns: eusaisapte , utilizator 07:09, 10 Octombrie 2015
Aparent nu. Completul de judecata a luat act de cererea mea de corectare a presupusei erori materiale prin care a retinut temporar ca sunt inculpat, apoi intimat!?... in dosar sunt suspect.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poate fi ceruta stramutarea dosarului penal daca nu este nici in faza de punerea in miscare a actiunii penale? eusaisapte eusaisapte Poate fi ceruta stramutarea dosarului penal daca nu este nici in faza de punerea in miscare a actiunii penale? (vezi toată discuția)
Ce inseamna mai exact, in codul de procedura penala, „in cursul judecatii” eusaisapte eusaisapte In fapt, sunt suspect intr-un dosar netrimis in judecata de aproape un an, in care procurorul a falsificat mai multe ordonante pentru a ma interna nevoluntar ... (vezi toată discuția)
Cererea de anulare a actelor expertilor cui o adresez si conform carui articol din cpp? eusaisapte eusaisapte Observ ca articolele 280 si 282 din Codul de procedura penala face referire la nulitatea oricaror acte care cu respecta rigorile Codului de procedura penala. ... (vezi toată discuția)