avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1117 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Concediere pentru necorespundere profesionala
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Concediere pentru necorespundere profesionala

Bună ziua! Revin cu o problemă mai veche. La inceputul lunii septembrie am primit preavizul de 20 de zile în vederea concedierii. La sfârşitul lunii trebuia să primesc decizia de concediere, dar conducerea firmei m-a anunţat telefonic despre hotărârea pe care o luase de a renunţa la concedierea mea. Totuşi mi-au desfăcut contractul de muncă ( contract pe perioadă nedeterminată) şi au întocmit un nou contract, însă pe perioadă determinată ( trei luni). Vreau să-mi răspundă cineva, dacă e corectă decizia firmei şi cum trebuie să procedez? Vă mulţumesc!:)
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:12, 8 Octombrie 2015
Putea sa procedeze in doua modalitati :
1. incetare c.i.m. vechi si incheierea altuia nou

2. revocarea deciziei de concediere daca a fost emisa deja si continuarea activitatii in baza vechiului c.i.m.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Demisia constantindana constantindana Buna ziua! Sotul meu si-a depus cererea de demisie in data de 10.05.2012 cu perioada de preaviz de 20 zile lucratoare . ultima zi a preavizului fiind ... (vezi toată discuția)
Desfiintare post doar verbal V-Gabi V-Gabi Buna ziua Sunt angajata momentan al o firma. In data de 16 Iunie am fost anuntata verbal ca in birou trebuie sa ramana doar unul singur si unul sa plece adica ... (vezi toată discuția)
Si operat si fara serviciu patile patile lucram sofer la o firma si in luna septembrie am fost operat de hernie inghinala avand concediu medical 43 zile. dupa care am mers la munca si am fost anuntat ... (vezi toată discuția)