avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 866 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Am primit o scrisoare de la Politie si nu stiu sa o ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Am primit o scrisoare de la Politie si nu stiu sa o traduc.

Scrisoarea am primit-o prin posta. Nu prea inteleg ce inseamna si care a fost rezultatul plangerii mele desi am studii medii.

La plângerea d-voastră adresată sectiei 2 Politie Bacău, pentru cercetări față de

numitul G. N., vă facem cunoscut următoarele:

aspectele sesizate de dvs. au făcut obiectul dosarului penal nr. 6782/P/2015

496.542/2015, în care s-au efectuat cercetări sub aspectul comiterii infractiunii

de distrugere, faptă prev. de art. 253 alin. 1 din Cod Penal.

în urma cercetărilor efectuate la data de 24.09.2015, dosarul a fost inaintat către

Parchetul de pe lângă Judecătoria Bacău cu propuneri corespunzătoare.

Cu stimă

Nu am nici cea mai mica idee ce inseamna si ce face parchetul de pe langa judecatoria Bacau

As fi recunoscator daca m-ar putea ajuta cineva cu "traducerea".
Politia va informeaza ca in urma plangerii dvs. cu privire la o distrugerea, organele de cercetare penala au intocmit un dosar penal, impreuna cu un referat pe care l-au inaintat procurorului. Cu alte cuvinte, politistii au facut cercetari si investigatii, dupa care au pus rezultatul cercetarilor lor pe hartie, intr-un dosar, pe care l-au trimis la un procuror. Procurorul urmeaza sa citeasca dosarul, sa se uite peste propunerea pe care polistii au facut-o si va lua decizia pe care o crede de cuviinta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

..propunere facuta de catre organul de cercetare penala !! tutu12 tutu12 In urma unei plangeri penale , Parchetul trimite spre cercetare , organului de cercetare -politiei . La terminarea cercetarilor ,politistul face un raport ... (vezi toată discuția)
Ce urmeaza dupa nup? george70 george70 Am aflat prin intermediul avocatului ca la dosarul meu prin care eram acuzat de delapidare politistul a pus rezolutia de NUP trimitandu-l la parchet. Cam ce ar ... (vezi toată discuția)
Sa nu faceti ca mine... florin_dtb florin_dtb Salut! In urma cu cinci luni de zile, tarziu in noapte, am fost oprit in timp ce conduceam autoturismul proprietate personala si am suflat in alcool-tester. ... (vezi toată discuția)