avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 770 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Drept civil - drepturile copilului din prima casatorie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Drept civil - drepturile copilului din prima casatorie

sunt copil din prima casatorie a tatalui meu, am drept la bunurile lui avand in vedere ca el s/a recasatorit si are un copil ?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:32, 9 Octombrie 2015
Cand o muri. Dupa deces si daca aveti ce mosteni, aveti drepturi egale cu ceilalti copii ai lui.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drepturi de mostenitor jassmy28 jassmy28 buna seara! va rog sa ma lamuriti cu privire la dreptul de mostenitor si mai exact..daca parintii sunt divortati de 25 de ani,tatal in prezent este recasatorit ... (vezi toată discuția)
Mostenirea se imparte daca? CristianTL CristianTL de curand a decedat tatal meu si problema ar fi cum se imparte mostenirea cand el a divortat de mama de acum 24 ani iar copiii au fost imartiti prin hotatate ... (vezi toată discuția)
Drept civil -mosteniri RAMY7 RAMY7 BUNA SEARA AS AVEA SI EU O INTREBARE DACA POATE SA MA INDRUME CINEVA: bunicul meu a murit acum cativa ani si au ramas in urma lui 8 frati care trebuie sa ... (vezi toată discuția)