Buna ziua.timp de 3 ani am avut o relatie de concubinaj din care a rezultat un minor.datorita infidelitatii mamei copilului am hotarat sa pun punct relatiei,i ar anul trecut am obtinut custodia comuna si domiciliul la adresa mea de resedinta unde sunt si proprietar.despre mama copilului pot spune ca are crize in sensul ca in 2012 a avut o tentativa de sinucid cu pastile fapta ce este confirmata si inregistrata si la spitalul de urgente(ingestie voluntara medicamentoasa).de 2 luni a plecat de la domiciliu si a inchiriat o garsoniera si a facut un contract de munca fictiv(l am verificat la itm) i ar pe baza acestor probe doreste ca domiciliul minorului sa fie la adresa inchiriata.tot in acest timp ea nu a dat nici un semn de viata cu privire la minor..etc.ea ameninta in timpul relatiei ca are de gand ca se va sinucide si va lua si viata minorului.ca ocupatie mi au spus niste prieteni ca face videochat trimitandumi poze cu ea de pe anumite siteuri..administrez o firma de transporturi si am toate conditiile necesare pt ai oferi un trai ff bun si o educatie copilului buna in acest sens ajutanduma si mama mea.despre mama copilului meu mai pot spune ca de craciun anul trecut cand minorul avea 9 luni la lasat fara sai pese o perioada de timp deoarece reluase o veche relatie de dragoste si in acest sens a mers cu mine la notar si a dat o declaratie oficiala precum ca urmeaza sa plece din tara si copilul sa ramana la domiciliul meu ea urmand sa pastreze legaturi cu acesta.pe perioada de 3 ani in timp ce a avut mai multe crize incercand sa o calmez mi a facut in decursul acestor ani 2 plangeri la politie pt agresiuneimpotriva mea scotandusi certificat medico legal dar in ambele cazuri au fost retrase fara nici o urmarire penala..etc.
As dori sa stiu in aceste conditii care ar fi sansele ca domiciliul copilului sa fie la mama s au custodia sa se exercite de catre ea s au ce sanse as avea eu.
Va multumesc.