avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 473 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... wc la reteaua pluviala
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

wc la reteaua pluviala

Buna ziua, de 5 ani locuim intr.un apartament ce are wc-ul cu scurgerea pe pluviala. N.am facut noi aceasta modificare, nici proprietarul de la care am cumparat, locuinta a avut mai multi proprietari. Nu avem documente(acord scris al celorlalti locatari, vreo aprobare de la stat), insa administratorul/presedintele stiau de modificare si probabil au fost de acord. Modificarea exista de cel putin 10 ani. De curand a existat o problema(canalizarea s.a infundat - nu stiu exact, mai ales presedintele este un om care incepe sa latre in loc sa rezolve pe cale amiabila, sa.ti explice) si vina "a fost a noastra" ca n.a plouat toata vara, de parca nu s.ar fi putut infunda si din alte motive sau nu se mai putea desfunda. Au incercat sa remedieze singuri problema, nu au putut si a doua zi venit cineva competent si a rezolvat. Intrebari: Noi suntem buni de plata pt orice? doar noi , nu si ceilati locatari? Am incalcat vreo lege? Au dreptul sa ne oblige sa modificam instalatia? Le.am spus de vreo 2 ori cand au fost ploi puternice(suntem la parter) , ca mi.au refulatat chiuvetele(bucatarie+baie) se ridicase apa si in vasul wc, deci poate era deja ceva mai infundat, dar nu au luat nici o masura.
Cel mai recent răspuns: recl0m0tie , utilizator 23:52, 10 Octombrie 2015
Conform dispozitii in vigoare proprietarul nu poate schimba destinatia si aspectul partii comune de constructii si instalatii din condominiu fara acordul asociatiei de proprietari
Pentru a preintampina situatiile neplacute desfasurati demersuri pentru a executa evacuarea wc in pozitia prevazuta de proiectul tehnic al constructiei
Chiar daca nu ati executat dv modificarea ,dv suportati consecintele neplacute
multumesc pt raspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme cu canalizarea la asociatia de proprietari dorel13 dorel13 Apartamentele de pe coloana unei scari de bloc au urmatoarea problema: Cel de la ultimul etaj a desfiintat conducta de scurgere de la chiuveta si WC din ... (vezi toată discuția)
Racordare masina spalat rufe la conducta pluviala NWA84ro NWA84ro Buna ziua, Imi renovez apartamentul dintr-un bloc din \'77 si am dilema racordarii masinii de spalat rufe la conducta pluviala. Atat presedintele ... (vezi toată discuția)
E normal sa platesc doar eu desfundarea unei colane comune de apa? Alexaka Alexaka Buna ziua! Am urmatoarea situatie in cadrul Asociatiei de proprietari de care apartin. Intr-o seara, a refulat chiuveta din bucatarie pt ca era infundata ... (vezi toată discuția)