avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 261 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Patrundere in locuinta
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Patrundere in locuinta

Zilele astea fostul meu prieten a patruns in curtea si in casa unde locuiesc si a spart cateva lucruri care erau cumparate de el.Eu nu am fost acasa in acel moment.Am fost la politie si am facut o plangere.Am si un martor care la vazut la poarta,dar nimeni nu la vazut intrand.Ce se va intampla?Va fi acuzat de violare de domiciliu sau va trebui sa il dau eu in judecata?Nu sunt propietarul acelei case.Asta conteaza in caz de proces?
:offtopic: Va rog sa editati mesajele , pentru a nu exista unele constitutive.
Zilele astea fostul meu prieten a patruns in curtea si in casa unde locuiesc si a spart cateva lucruri care erau cumparate de el

Au fost savarsite , in concurs ideal , infractiunile de violare de domiciliu , si cea de distrugere , chiar daca bunurile v-au fost oferite de catre fostul prieten (dar manual ) , proprietatea va apartine dumneavoastra , iar el nu e nicidecum , nu e indreptatit , a aduce atingere acesteia.
Sesizati Politia , sau aveti o discutie serioasa cu acesta , daca paguba patrimoniala nu e una importanta , iar periculozitatea faptuitorului nu e una mare.
Ultima modificare: Vineri, 17 Iulie 2009
CABINET DE AVOCAT "STOICA IOANA", Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Retragerea plangerii vargadm vargadm Buna. As avea o intrebare! Fost prietena a chemat politia in timp ce eu imi puneam lucrurile in masina! Spunea ca am intrat cu chei furate in timp ce locuiam ... (vezi toată discuția)
Intrebare privind o plangere penala pentru lovire si alte violente, distrugere. Gabriel77 Gabriel77 Pe scurt pentru a fi explicit in fata sediului firmei unde sunt asociat, asociatul meu si mama acestuia a fost agresat fizic si verbal de catre o persoana ... (vezi toată discuția)
Este sau nu violare de domiciliu?! ContSters141803 ContSters141803 Buna ziua.In imobilul unde locuiesc impreuna cu bunica mea de 34 ani,a patruns in nenumarate randuri fiica acesteia care a abandonato pe bunica timp de 30 ani ... (vezi toată discuția)