avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 937 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Returnare bani pentru care s-a eliberat factura, dar ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Returnare bani pentru care s-a eliberat factura, dar nu s-a beneficiat de servicii

Salut! Daca s-a facut o plata in avans pentru cazarea unui grup de persoane (avans achitat initial din fonduri proprii, insa avand in vedere ca decontul era facut de o institutie publica, s-a virat restul banilor -de fapt suma totala, avansul meu deja era in plus- inainte sa ajungem la locul de cazare), insa nu s-a beneficiat de serviciile respective (n-am mai ajuns la locul de cazare din motive independente de noi, drumurile erau in reparatii sau inchise la acel moment desi am incercat pana noaptea tarziu sa ajungem...), iar proprietara (PFA) a trimis factura pentru suma incasata (fara factura pe avans), specificand ca grupul nu a mai ajuns la destinatie, se pot recupera banii platiti (in afara de avans)?
Mersi anticipat de raspuns!
Cel mai recent răspuns: George_C , utilizator 18:06, 11 Octombrie 2015
Depinde de clauzele contractuale.
adolfinapop a scris:

Depinde de clauzele contractuale.

Nu exista niciun contract semnat. Am discutat toate aspectele telefonic si pe mail. Singura dovada fizica este factura pe care a emis-o doamna respectiva, pe care a specificat ca nu am ajuns la dumneai. Multumesc pentru raspunsuri!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Temei legal restituire avans cazare pensiune maktub30 maktub30 Buna seara, In primul rand felicitari tuturor pentru ideea acestui forum. Sunt un membru nou si apelez la ajutorul vostru pentru urmatoarea situatie: In ... (vezi toată discuția)
Cazare anulata, nu mi s-a returnat avansul anamd1 anamd1 Buna ziua, am facut o rezervare de 2 apartamente pentru 3 nopti de cazare, intrucat o parte din calatori s-au razgandit si urmeaza sa plece mai devreme cu 1 ... (vezi toată discuția)
Promisiune de plata IoanChirila IoanChirila Buna seara! Firma la care astazi mi-am incheiat activitatea are sa-mi plateasca o suma de bani pe care i-am cheltuit din buzunarul propriu acum cateva ... (vezi toată discuția)