avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1074 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Calatoria sotului egiptean insotit de cetatean UE in ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Calatoria sotului egiptean insotit de cetatean UE in Anglia

Impreuna cu sotul meu care are nationalitatea egipteana dar poseda permis de sedere in Romania valabil pe 5 ani ca membru de familie al unui cetatean UE, dorim sa efectuam o calatorie in Anglia. Are nevoie sotul meu de viza sau poate intra pe baza permisului de sedere eliberat de Romania ?
Ultima modificare: Sâmbătă, 10 Octombrie 2015
jurnalulromanilordinegipt, utilizator
Cel mai recent răspuns: jurnalulromanilordinegipt , utilizator 13:28, 11 Octombrie 2015
Nu are nevoie de viza, membrii de familie pot calatori cu sotul/sotia in aceleasi conditii (fara viza) in UE insa n-ar fi rau sa intrebati si la consulatul Marii Britanii. Au fost situatii in care, in functie de nationalitate, au fost probleme la frontiera.
Sunati la 021/ 201 73 00 sau trimiteti un e-mail la DLBucharestConsularSectionUn-Cleared@fco.gov.uk
E o intrebare simpla la care raspunsul ar trebui sa fie Da.
[ link extern ]

Cititi si ce scrie la acest link:
[ link extern ]
Va multumesc pentru sfatul acordat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Viza pentru cetatean indian casatorit cu cetatean roman........ajutor urgent!!!! Joana77 Joana77 Buna Ziua, Ma numesc Ioana....sunt casatorita cu un cetatean indian...sotul meu are permis de sedere.Noi vrem sa plecam in Anglia pentru o perioada,dar nu ... (vezi toată discuția)
Permis de sedere permanent ca membru de familie a unui cetatean roman kiki_mihailescu kiki_mihailescu Buna ziua! As dori sa ma ajutat putin cu o problema cu care m-am confruntat inainte de a calatori in scop turistic in Paris, Franta. Sunt cetateana cubaneza cu ... (vezi toată discuția)
Dobindirea cartii de identitate cetatean strain lilianagabriela lilianagabriela Sint casatorita de 1 an cu un cetatean strain( Syria) .Casatoria a avut loc in Cipru, dar am obtinut de la Ambasada Romaniei si certificatul de casatorie ... (vezi toată discuția)