avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 388 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Solicitare cnp la plata
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Solicitare cnp la plata

de ce ni se cere cnp? este o inormatie importanta sau nu .de ce o firma de sondaje conditioneaza plata cu cnp si o alta nu .
Cel mai recent răspuns: 2015 , utilizator 18:39, 22 Octombrie 2015
2015 a scris:

am pus si eu o intrebare in 11 10 2015 in legatura cu cererea unui sait de sondaje on line a cnp ului meu nu vor sa imi faca plata pt ceea ce am lucrat fara cnp este singurul sait cu asa pretentii daca se poate un raspuns multumesc

Interventie moderator: pentru a nu incalca regulamentul de forum, va rog sa nu deschideti noi topicuri pe alte forumuri, ci sa continuati postarile in acest topic. Multumesc pentru intelegere.
va rog sa ma scuzati dar nu v-am inteles cererea si nici nu am primit un raspuns la intrebarea mea astept un raspuns pt ca as vrea sa stiu ce sa fac imi dau toate datele pe net sau cnp este o informatie cu care ma pot trezii cu multe multe necazuri pe cap va multumesc
De ce nu ii intebati pe cei care vi-l cer la ce le este necesar? Poate platesc in baza unui contract de colaborare, a unei conventii etc. si au nevoie de CNP-ul dvs. ca sa-l / s-o poata completa iar ulterior sa va faca plata.

In ceea ce priveste faptul ca cealalta firma nu vi-l cere nu pot, de asemenea, decat sa presupun ca va plateste ''la negru''.

In legatura cu nelamurirea privind mesajul colegei: ati deschis topic pentru aceeasi intrebare in doua sectiuni ale forumurlui. Nu mai faceti asta pentru ca regula e sa stergem subiectele dublate. Practic, colega v-a ajutat mutand aici ce ati scris in alta parte pentru ca din prima intrebare nu se intelegea nimic.
Nu ca acum am fi mai lamuriti :) Spuneti cum v-ati inteles in privinta platii cu firmele acelea la inceputul colaborarii, daca ati semnat ceva etc.

Totusi, daca atunci cand spuneti ca e vorba de un ''site cu pretentii'' va referiti la cei care va cer CNP-ul n-ar trebui sa va faceti probleme.

buna ziua,nu am spus ca este un sait cu pretentii este singurul care cere cnp,iar eu m-am inscris doar cu nume prenume adresa si adresa de e mail raspunsul lor a fost citez :,,pentru plata impozitului,, eu intreb pt ca tot timpul ni se spune sa nu dam oricui cnp va multumesc la revedere

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata pentru sondaje ganditor ganditor complectez sondaje pentru un sait acesta imi cere cnp si cont bancar in legatura cu cnp-ul este legal totusi intre noi nu este un contract (vezi toată discuția)
Acuzat de delapidare codreanuv2 codreanuv2 Am lucrat la pariuri si am pariat o suma de bani in timpul programului de lucru(16000 de ron) cei de acolo mau concediat mau pus sa dau declaratie si am facut ... (vezi toată discuția)
Facturare in euro-ajutor sub_bass2002 sub_bass2002 Buna. Am o intrebare, o firma din Romania poate sa factureze catre o alta firma din romania in euro? Va rog daca puteti urgent (vezi toată discuția)