avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 467 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... PLATA PENTRU SONDAJE
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

PLATA PENTRU SONDAJE

complectez sondaje pentru un sait acesta imi cere cnp si cont bancar in legatura cu cnp-ul este legal totusi intre noi nu este un contract
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:46, 18 Aprilie 2016
Nu este corect ce vi se cere anterior semnarii contractului.
va multumesc dar oare cum as putea sa ajung in posesia banilor care imi revin pt ca mi s-a raspuns catrebuie sa plateasca impozit ei acea firma de sondaje multumesc
Ar trebui sa incheiati acel contract si dupa aceea... daca nu aveti incheiat asa ceva, va fi foarte greu de obtinut banii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Solicitare cnp la plata 2015 2015 de ce ni se cere cnp? este o inormatie importanta sau nu .de ce o firma de sondaje conditioneaza plata cu cnp si o alta nu . (vezi toată discuția)
Caut raspuns de un an: impozitul se plateste doar cand banii ajung in contul bancar? raduma raduma Am o intrebare la care nu am primit inca un raspuns definitiv. Am intrebat mai multi contabili. Sunt PFA, si in 2010 am primit bani pe contul meu Skrill. ... (vezi toată discuția)
Iampozitul pe venit pentru vanzarea prin "prima casa"? nicusorilinca nicusorilinca buna ziua... am imcheiat un antecontract de vanzare a apartamentului prin programul prima casa;impozitul calculat este destul de mare si am inteles ca eu in ... (vezi toată discuția)