Buna ziua!
Sunt (sau am fost?) angajata la o Primarie cu CIM pe durata determinata pe 46 de luni. Saptamana trecuta, cand s-a dorit introducerea unui act aditional in Revisal, mi s-a adus la cunostiinta ca in program apare ca durata CIM a expirat in august, desi conform contractului acesta ar trebui sa expire in iunie 2016. Ce se poate face in acest caz? Nu exista nici o posibilitate de a prelungi in Revisal durata CIM, avand in vedere ca durata contractului este prevazuta de o lege speciala (Legea nr. 215/2001-pe durata mandatului Primarului)?
Multumesc pentru raspuns! Atunci nu am alta posibilitate decat sa incep demersurile pentru incheierea unui nou CIM?:( In aceasta perioada, mi-a fost achitat salariul...Va trebui sa-l returnez? Aceste 2 luni in care practic am lucrat la negru (?) constituie vechime in munca sau nu?
Avand in vedere ca am depasit 36 de luni, am posibilitatea sa inchei un nou CIM pe durata determinata sa zicem saptamana viitoare, sau va trebui sa astept 3 luni sa nu fie considerat contract succesiv? Mentionez ca ar fi al treilea contract cu acelasi anagajator. Multumesc anticipat pentru ajutorul Dvs.
Incetare cim
gluten
Codul muncii prevede, la art. 82, ca un CIM pe durata determinata nu poate fi incheiat pe o perioada mai mare de 36 de luni. Asadar, el poate fi incheiat pe ... (vezi toată discuția)