Am facut contract cu o firma sa ne faca acoperis cu tigla in schimbul uscatoriei. Omul a amenajat uscatoria, a vandut-o, cel care a cumparat-o o inchiriaza deja din iunie. La bloc a facut doar scheletul acoperisului, a dat gauri in planseu asa ca ploua la mine ca afara. Am incercat sa ma inteleg cu el, dar ma tot amana si nu vreau sa ma prinda si zapada fara tigla. Mentionez ca este o problema cu uscatoria, avem o locatara plecata care nu a reusit sa ne trimita imputernicirea pentru a vinde uscatoria, deci aceasta nu e intabulata. Am vreo sansa sa castig daca il dau in judecata pe constructor?
Daca exista acordul asociatiei de proprietari pentru executare acoperis cu tigla,inseamna ca exista incheiat contract de executie
Sesizati oficial presedintelui de asociatie despre problemele cu care va confruntati,astfel incat acesta in baza obligatiilor asumate contractual sa dispuna masurile necesare in sarcina executantului ,ca acesta sa remedieze deficientele si sa finalizeze lucrarea
Daca vreti proces plecati de la premiza ca va fi programat peste un an si va dura cativa ani. Nu cred ca vreti sa asteptati atat. Incercati sa va intelegeti pentru ca altfel un SRL mic e extrem de greu de executat.