avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 686 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... LEGALIZARE HOTARIRE JUDECATOREASCA
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

LEGALIZARE HOTARIRE JUDECATOREASCA

Am de legalizat o hotarire judecatoreasca in urma unui partaj judiciar . Am de platut o taxa de timbru pe valoare . Aceasta suma este inscrisa in hotarire . Pot legaliza hotarirea fara taxa platita ?
Cel mai recent răspuns: Iulia Blaja , Avocat 22:14, 12 Octombrie 2015
Taxa de timbru pt legalizare este de 5 lei pe fiecare exemplar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legalizare hotarare echinacee echinacee Buna ziua! -cum se procedeaza pentru a legaliza o hotarare judecatoreasca ,dupa ce termenul de la recurs s-a scurs? -cat se plateste pt fiecare ... (vezi toată discuția)
In urma plăngetii contravenționale pentru un proces verbal ... imaghiar imaghiar In urma plăngetii contravenționale pentru un proces verbal de contraventie,am o decizie judecătorească definitivă. Ce acte trebuie sa depun,și ... (vezi toată discuția)
Recuperare cheltuieli de judecata Lissa1 Lissa1 Cum imi pot recupera cheltuielile de judecata, in urma unei hotarari irevocabile(partaj bunuri comune)? Multumesc anticipat. (vezi toată discuția)