avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1043 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Cont asociatie
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Cont asociatie

Buna ziua,
Datorita unor divergente atat cu administartorul cat si cu presedintele asociatiei din care fac parte,vreau sa platesc cotele de intretinere lunare ce imi revin direct in contul asociatiei.
Mentionez ca am facut cerere in acest sens dar nu vor sa imi dea nici un raspuns.Cum as putea afla acest cont cunoscand codul fiscal al asociatiei?
Va multumesc!:)
Cel mai recent răspuns: otto2007 , utilizator 22:08, 19 Iulie 2009
Presedintii si adminsitratorii NU SUNT FUNCTIONARI PUBLICI!
desi stiam acelasi lucru, speram totusi intr-o argumentare a celui pe care l-am citat. si inca mai astept. poate stie el ceva ceea ce nu stim noi.
totusi ... citisem cindva despre o sentinta judecatoreasca prin care acestia au fost asimilati functionarilor publici, dar cum la noi justitia nu functioneaza pe sistemul precedentului, nu se poate uza de ea.
buna ziua ! am o mica mare problema pe care sper ca impreuna cu dv sa o pot lamurii.luna trecuta am fost trecut cu 6 persoane la intretinere,real locuiesc 3.unde ma pot adresa sa lamuresc aceasta problema pt ca nu vor sa repare greseala ?! va multumesc !
Ultima modificare: Sâmbătă, 18 Iulie 2009
stefandan, utilizator
Cine "nu vor"? Detaliati putin. De unde pana unde 6 persoane?
in primul rind, in 10 zile de la data afisarii tabelului cu pricina, trebuia sa depuneti la administratie o contestatie scrisa la care trebuia sa primiti un raspuns in 7 zile de la primirea ei. pe baza raspunsului scris primit de la comitetul executiv (cel care judeca aceste contestatii) puteati depune o reclamatie la biroul de relatii cu asociatiile de proprietari din cadrul primariei de care apartineti, si ulterior in instanta, daca era cazul sa ajungeti acolo

Alte discuții în legătură

Buna ziua, presedintele blocului refuza sa comunice contul bancar ... ozanaa ozanaa buna ziua, presedintele blocului refuza sa comunice contul bancar pe motiv ca legiuitorul nu a prevazut nici o sanctiune pentru refuzul afisarii / comunicarii ... (vezi toată discuția)
Acces locatar la cont bancar asociatie locatari pentru plata intretinerii Nastasescu Nastasescu Cum pot obtine acces la contul bancar al asociatie de locatari, daca banca si presedintele asociatiei de locatari refuza accesu la cont pentru plata ... (vezi toată discuția)
Administratorul nu vrea sa deschida cont pentru asociatie (conform legii 196/2018) mihai_cu mihai_cu Buna ziua, Locuiesc in Galati, intr-un bloc de 4 etaje compus doar din 2 scari si asociatia de proprietari cuprinde doar aceste 2 scari. Nu exista datorii ... (vezi toată discuția)