Buna ziua,
Datorita unor divergente atat cu administartorul cat si cu presedintele asociatiei din care fac parte,vreau sa platesc cotele de intretinere lunare ce imi revin direct in contul asociatiei.
Mentionez ca am facut cerere in acest sens dar nu vor sa imi dea nici un raspuns.Cum as putea afla acest cont cunoscand codul fiscal al asociatiei?
Va multumesc!:)
desi stiam acelasi lucru, speram totusi intr-o argumentare a celui pe care l-am citat. si inca mai astept. poate stie el ceva ceea ce nu stim noi.
totusi ... citisem cindva despre o sentinta judecatoreasca prin care acestia au fost asimilati functionarilor publici, dar cum la noi justitia nu functioneaza pe sistemul precedentului, nu se poate uza de ea.
buna ziua ! am o mica mare problema pe care sper ca impreuna cu dv sa o pot lamurii.luna trecuta am fost trecut cu 6 persoane la intretinere,real locuiesc 3.unde ma pot adresa sa lamuresc aceasta problema pt ca nu vor sa repare greseala ?! va multumesc !
in primul rind, in 10 zile de la data afisarii tabelului cu pricina, trebuia sa depuneti la administratie o contestatie scrisa la care trebuia sa primiti un raspuns in 7 zile de la primirea ei. pe baza raspunsului scris primit de la comitetul executiv (cel care judeca aceste contestatii) puteati depune o reclamatie la biroul de relatii cu asociatiile de proprietari din cadrul primariei de care apartineti, si ulterior in instanta, daca era cazul sa ajungeti acolo