avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 524 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Infiintare SRL - caen - comert electronic -cadouri, ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Infiintare SRL - caen - comert electronic -cadouri, produse hand -made, livrari.

Buna ziua,
As dori cateva detalii privind comertul electronic:
1. Sunt obligata sa am stoc/ depozit?
2. Pot desfasura activitatea la sediul social(Bucuresti)? pregatirea si livrarea
3. Ce avize sau autorizatii am nevoie pentru functionare, cine imi va spune ONRC sau Primaria?
Multumesc mult.
Cel mai recent răspuns: VASSY , utilizator 08:34, 11 Octombrie 2017
ANRC reglementeaza activitatea aceea dar nu si impachetarea produsului :) . Dumneavoastra nu faceti activitatea de curierat o face o firma specializata (Posta Romana are curierat rapid acum si alte firme ...) Nu dumneavoastra duceti pachetul la adresa respectivilor care cumpra. Daca faceti asta este posibil sa trebuiasca sa va inscrieti dar nu este necesar. livrati un produs propriu deci nu faceti curierat.
Buna dimineata,
Ca sa livrez produsele mele nu trebuie sa ma inregistrez cu aceasta activitate de curierat?
Mi-ar fi de mare ajutor o astfel de clarificare, deci pot ambala comanda si sa merg sa livrez oriunde vrea clientul fara probleme?
Multumesc anticipat pentru raspuns.
As mai avea o intrebare si imi cer scuze daca o postez in categoria gresita.
Eu urmeaza sa inregistrez SRL-ul in urmatoarele zile, iar sediul social va fi inregistrat prin contract de comodat , 1 camera din imobilul in care locuiesc proprietar socrul meu.
In urma decesului voi semna contractul cu soacra mea urmand in ianuarie cand se va deschide succesiunea si imobilul va fi inregistrat pe numele meu si al sotului, va trebui sa schimb si inregistrarea sediului social care era incheiat cu soacra mea de la ONRC, daca contractul este pe 2 ani?
Multumesc si imi cer scuze pentru postare.
Buna Iulian.as putea sa iti cer si eu cateva informatii referitoare la comertul online cu produse hand made si tipul de autorizatie necesara?multumesc, Roxana
Buna ziua, as vrea cu mare drag sa va împartasesc acele informatii dar din alte motive nu am mai deschis acel magazin.
O zi frumoasa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vânzare produse handmade ionelbaciu87 ionelbaciu87 Vrem sa confectionam decoratiuni hand-made si lumanari decorative de sezon cu scopul de a le vinde la targurile de specialitate,stradal si/sau pe internet. ... (vezi toată discuția)
Chitante emise catre persoane fizice ContSters255863 ContSters255863 Efectuez comert la distanta si am livrat cateva bunuri catre persoane fizice, cu incasare pe baza de chitanta realizata electronic. Stiu ca nu a fost bine si ... (vezi toată discuția)
Magazin online ramstre ramstre Buna ziua, Daca o firma doreste sa activeze doar pe magazin online ce conditii trebuie sa indeplineasca sa fie legal din toate punctele de ... (vezi toată discuția)