avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1068 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Dupa 444 de zile a fost redactata sentinta data de ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Dupa 444 de zile a fost redactata sentinta data de tribunalul Buc.in data de: 25.07.2014

Buna ziua, In sfarsit, dupa 444 de zile de la pronuntare, am primit redactarea solutiei date de tribunalul Buc. sectia Contencios administrativ. Fiind vorba despre un act care si-a pirdut valabilitatea in noiembrie 2014, nu stiu daca mai pot, daca mai are rost sa merg mai departe in recurs . Va rog sa ma sfatuiti ce ar trebui facut .Va multumesc .
Cel mai recent răspuns: ispires , utilizator 15:35, 13 Octombrie 2015
Buna ziua,

Daca are data postei data actuala atunci aveti toate posibilitatile de recurs si de cai de atac si extraordinare. Daca sentinta va nemultumeste atunci consultati un avocat ca sa va indrume mai exact avand mai multe cunostinte legale. Si eu am avut aceeasi problema si ma pusesera la plata inainte sa am o decizie acasa in cutia postala (asta daca ajung toate - sau nu sunt sustrase ).Recursul se face dupa primirea acasa si termenul curge de la data postei care apare pe plic. Nu renuntati daca sunteti prejudiciata, eu nu cunosc cauza dumneavoastra. Iulian

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tardivitate declarare recurs litigiu de munca PensiuneBradul PensiuneBradul Buna ziua. Sentinta de la tribunal mi a fost comunicat adica aruncat in cutia postala in data de 25 Octombrie 2013, eu declararea de recurs am trimis prin ... (vezi toată discuția)
Depasire termen recurs mariavasile mariavasile Pe 20 iunie s-a dat sentinta civila cu drept de recurs in 10 zile de la data comunicarii, pe data de 21 iunie am depus cerere catre instanta de judecata ... (vezi toată discuția)
Nu am primit motivarea ContSters273796 ContSters273796 In luna noiembrie avocatul mi-a spus ca decizia pe care au luat-o judecatorii tribunalului imi este nefavorabila si m-a sfatuit sa fac recurs. Eu am decis sa ... (vezi toată discuția)