avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 957 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita, plata in rate
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita, plata in rate

am un apartament trei camere,din care 75%este al meu si cellalalt procent de 25%sora...am o sulta dupa succesiunea tatalui de 10000 euro...am primit de la executor pt executare silita pe cei 75%,si vor sa imi trimita pt evaluare...sentinta pt sulta este de acum trei ani...am nevoie urgent de un sfat ce pot face sa opresc sau sa anulez executarea silita...banii nu ii am dar sunt dispus sa dau esalonat in rate,credeti ca se poate face ceva????? apartamentul eu il am la vanzare am gasit cumparator cu banii cash si am rugat sa vina sa semneze actele sa isi ia banii si pe sulta si pe cei 25% dar a refuzat si sora a vandut sulta ei unui escroc....cum si unde sa ma duc????/am nevoie de ajutor urgent......multumesc mult
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:18, 14 Octombrie 2015
Exact 3 ani ? mai mult mai putin de 3 ani ? De cand exact aveti hotararea definitiva si irevocabila?
Faceti contestatie la executare.
Sora avea 1/4 din casa si dreptul la o sulta de 10 mii sau cum ?
In rate nu ii puteti da pt ca nu e de acord creditorul.
Ce puteti vinde e doar cota dvs, nu tot ap. daca celalalt coproprietar nu e de acord.
Singura dvs speranta e ca dreptul la actiune in ce priveste sulta sa fie prescris, altfel, vi se vinde cota pe mai nimic, isi ia cei 10 mii si va da o diferenta, daca mai ramane. Luati in calcul ca la vanzarea prin licitatie, incasati un pret de doua ori mai mic, in cazul fericit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutor - riscuri girant credit ipotecar zimbet zimbet buna ma numesc claudia si am girat ap pt sora mea cu mama mea care a decedat ,eu detin 75la suta din ap iar sora cu tata vitreg detin 25 la suta impreuna ,de ... (vezi toată discuția)
Partaj hadrian74 hadrian74 Ce se intimpla daca in urma unui proces de partaj urmeaza sa-i platesc fostei sotii ca sulta cota parte din valoarea apartamentului dar nu am posibilitate? voi ... (vezi toată discuția)
Executare silita bunuri imobile mostenite aflate in indiviziune gaboru69 gaboru69 buna ziua, cumnatul meu nu mai reusit sa isi plateasca ratele la o banca si momentatan este amenintat de catre o firma de recuperari creante cu executarea ... (vezi toată discuția)