avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1818 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Cum evit notarea sultei, in cartea funciara a unui ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Cum evit notarea sultei, in cartea funciara a unui apartament

Buna ziua ,
In procesul de partaj in care mie mi-a revenit un apartament si bunuri iar partii adverse celalat apartament, masina ,si bunuri, pentru egalizarea cotelor, instanta m-a obligat pe mine la o sulta catre partea adversa iar pe aceasta catre mine la plata cheltuielilor de judecata.
Unde ,cum , la cine si in ce mod pot face compensarea sumelor , ce variante de plata am ,catre partea adversa, care sa ma avantajeze,ce fel de act si cu cine il pot incheia pentru a evita ca sulta sa fie inscrisa in cartea funciara. Doresc sa vand acest apartament.
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 13:33, 14 Octombrie 2015
Va sfatuim sa luati legatura cu avocatul care v-a reprezentat in procesul de partaj.
Doar personal, fata in fata, pot plati sulta catre cealalta parte sau exista si alt mijloc pentru plata acesteia si sa pot dovedi ca am platit?
prin executor , se consemneaza suma la cec.
nu cred ca evitati notarea in cartea funciara.
intelegeti-va cu creditorul, vine la notar cand veti primi avansul pt casa, isi ia banii si da declaratie ca nu mai are alte pretentii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sulta apartament .... buna ziua , acum 7 ani am cumparat un apartament , in cartea ... lori_ultras lori_ultras Buna ziua , acum 7 ani am cumparat un apartament , in cartea funciara am o sulta de 1300 euro catre un mostenitor care nu a fost gasit la acel moment . in 2015 ... (vezi toată discuția)
Plata sulta inainte de hotararea definitiva si irevocabila gabrielacristea gabrielacristea Buna ziua, va rog sa ma ajutati intr-o problema. In timpul procesului am incheiat o conventie in fata instantei in care eu raman cu apartamentul si platesc o ... (vezi toată discuția)
Buna ziua am obtinut o sentinta judecatoreasca în urma unui ... silvia159 silvia159 Buna ziua Am obtinut o sentinta judecatoreasca în urma unui partaj judiciar. Trebuie sa-i achit sulta cumnatei mele pentru partea ei de mostenire. Ce trebuie ... (vezi toată discuția)