avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 528 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua Am obtinut o sentinta judecatoreasca în ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua Am obtinut o sentinta judecatoreasca în urma unui ...

Buna ziua
Am obtinut o sentinta judecatoreasca în urma unui partaj judiciar. Trebuie sa-i achit sulta cumnatei mele pentru partea ei de mostenire. Ce trebuie să fac acum? Cărei entități trebuie să mă adresez: notar, executor judecătoresc, etc? Puteti sa-mi spuneți ce urmeaza de-acum încolo?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: silvia159 , utilizator 11:35, 17 Octombrie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
cumnatei ( in scris), sa conveniti cand va intalniti la notar sa ii dati banii si ea sa declare ca a primit sulta si ca nu mai are pretentii. Cu declaratia, radiati sarcina din cartea funciara.
Daca va face probleme si nu vrea sa primeasca, suma se consemneaza la cec.

Ultima modificare: Vineri, 16 Octombrie 2020
gi-jane2, moderator
Multumesc mult. Stiti cumva cum pot plati suma prin bancă (bcr sau brd)?
multumesc.
pai are dansa cont, v-a dat nr de cont sau cum vreti sa platiti prin bcr sau brad ?
Ok. Am inteles. Ii cer contul si mergem la notar pentru declaratie. Sper sa nu am riscul sa nu vrea să declare..Multumesc. Am cumva emotii, dar cred ca-i bine pentru ca sunt bani multi, deci prin banca e mai bine.
Toate bune!
oricum, prin banca ii dati, ideea e sa dea declaratia, nu sa ii dati doar banii

Alte discuții în legătură

Sulte platite Paula Tudor Paula Tudor Buna dimineata! Se da urmatoarea speta: Vanzatorul A are ca act de proprietate pentru imobil o sentinta civila, achita toate sultele prin recipisa CEC si prin ... (vezi toată discuția)
Sulta apartament .... buna ziua , acum 7 ani am cumparat un apartament , in cartea ... lori_ultras lori_ultras Buna ziua , acum 7 ani am cumparat un apartament , in cartea funciara am o sulta de 1300 euro catre un mostenitor care nu a fost gasit la acel moment . in 2015 ... (vezi toată discuția)
Partaj judiciar, plată sultă silvia159 silvia159 Buna ziua. Am in derulare un proces la judecatorie cu privire la un partaj imobiliar. Cumnata mea a solicitat o sultă, iar eu si sora mea dorim s-o despagubim ... (vezi toată discuția)