avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 234 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Reorganizare asoc de locatari
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Reorganizare asoc de locatari

potrivit art 17 din OG 85/2001 asociatiile de locatari au OBLGATIA ca in termen de 12 luni de la intarare in vigoare a prezentei ordonante sa se reorganizeze potrivit prevederilor legale ......in asociatii de propietari
ce s-a intamplat cu asociatiile care au ignorat aceasta ordonanta ? Se poate spune ca s-au desfiintat ?
deciziile si hotararile pe care s-au luat de asociatiile care au ignorat aceasta ordonanta,au vreo baza lagala ( ex : s-a hotarat un sistep propiu de penalizari ,etc)
Cel mai recent răspuns: Adriantot , moderator 19:39, 14 Octombrie 2015
timpuriu a scris:
..stiti care mi se pare mie a fi nesimtirea ,faptul ca aceste asociati de locatari nu se organizeaza nici in momentul actual..

Din ceea ce spuneti se pare ca dumneavoastra sunteti proprietar in multe asociatii de locatari care inca nu s-au transformat in asociatii de proprietari.
Daca aceasta e situatia in asociatia dumneavoastra, nu cred ca trebuie sa generalizati si sa-i catalogati pe toti ca pe ai dumneavoastra.
Ca proprietar aveti tot dreptul sa luati initiativa si sa va constituiti asociatia de proprietari iar noi va putem indruma.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Functia de presedinte nelu1957 nelu1957 Buna ziua. Suntem o asociatie de locatari fara a putea avea personalitate juridica. Aceasta situatie se datoreaza faptului ca imobilul nostru are statutul de ... (vezi toată discuția)
Asociatie de proprietari fara statut de persoana juridica dan_oancea dan_oancea Buna ziua in imobilul in care domiciliez am nimerit in situatia in care asociatia de proprietari vine cu contracte de prestari servicii incheiate in mod ... (vezi toată discuția)
Obligativitate constituire asociatie de proprietari Florenta30 Florenta30 Buna ziua, va rog sa-mi spuneti daca in lege se prevede obligativitatea constituirii aociatiilor de proprietari sau putem ramane in continuare asociatie de ... (vezi toată discuția)