avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 894 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... concediu de odihna
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

concediu de odihna

Buna ziua

As vrea sa stiu cum se calculeaza concediul de odihna cuvenit pentru un angajat cu timp partial de 21 de ore/ luna ?
Cel mai recent răspuns: Gabriela Somesan , Consultant resurse umane 16:11, 14 Octombrie 2015
~ Conținut șters la cerere ~
Multumesc pentru raspuns !
Totusi am un angajat cu timp partial ( 21 ore/luna) angajat pe perioada determinata ( mai-octombrie 2015) . Ii dau 21 de zile de concediu de odihna ?
Da, i se va acorda minim 20 de zile lucratoare, chiar daca are timp de munca partial.
Multumesc mult !
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Co aferent contract partial 4 ore simaandreea simaandreea Buna ziua, As vrea si eu o informatie precisa referitoare la concediul de odihna aferent unui angajat cu contract partial de munca -4 ore. I-am facut ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna in perioada de preaviz pt restructurare ContSters88537 ContSters88537 Buna ziua, In perioada preavizului pt restrucurare, concediul de odihna se acorda cu acordul partilor sau este dreptul angajatului? Se scad cele 7 zile de ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie co pentru cim de 4 ore/zi corneliacr corneliacr Buna ziua...suntem o asociatie de proprietari si avem angajata femeie de serviciu cu 4 ore/zi, salariu brut 950 lei. Durata concediului de odihna este de 21 ... (vezi toată discuția)