avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 848 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Plata reparatilor in urma inundatilor
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Plata reparatilor in urma inundatilor

Buna ziua.In urma cu cateva zile sa dat drumul la agentul termic fara a se anunta de catre asociatie in nici un fel.Am facut inundatie si am inundat si alte persoane. In timpul inundatiei apa nu a fost oprita de catre asociatie sau de catre vecini vazand ca am inudatie eu fiind plecat la servici.Sa dat drumul la ora 4 si la 5 jumate am oprit eu apa din casa timp in care apa se scursase 2 etaje si nimeni nu a facut nimic.Am fost la asociatie pentru a discuta aceasta problema si mi sa spus ca nici ei nu au fost anuntati la faptul ca se da drumul la agen
tul termic si ca au fost luati prin surprindere.In situtia de fata cine ar trebui sa plateasca reparatiile si ce demersuri ar trebui facute?
Cel mai recent răspuns: Carturarul , utilizator 20:19, 15 Octombrie 2015
RADET-ul a uitat sa precizeze articolul de lege care obliga cetatenii sa se uite zilnic pe site-ul lor dupa ce da frigul.
Si nici nu a precizat ce lege spune ca avem obligatia sa avem acces internet.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

La ce ora se incarca instalatiile de caldura ? EPE EPE In data de 13 octombrie 2015 s-au incaracat installatiile de caldura (caloriferele in bloc) in jur de ora 9.00-10.00, in felul acesta am inundat vecinul de jos ... (vezi toată discuția)
Probleme incalzire mastera mastera Buna ziua, As dori sa stiu daca atunci cand se da drumul la incalzire in bloc, administratorul, sau cine se ocupa de asa ceva, trebuie sa anunte acest lucru ... (vezi toată discuția)
Plata golire instalatie incalzire lilianavz lilianavz Va rog sa ma lamuriti in urmatoarea situatie: in interiorul apartamentului al carei proprietar sunt s-a fisurat o teava orizontala de la instalatia de ... (vezi toată discuția)