avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1223 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Hartuire la locul de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Hartuire la locul de munca

Locuiesc in Rasca Suceava si am nevoie de cineva cu experienta in dreptul muncii referitor la hartuire la munca.Stiu ca in sistemul privat exista mai multe modalitati de a fi hartuit sub diferite forme si cu diferite amenintari verbale o simt pe proprie pile zilnic.Ce sanse sunt sa am castig de cauza atat timp cat toate discutiile nu am martori si nici inregistrari?Am nevoie de ajutor am 50ani si am ingrija pe mama mea de 82 de ani nu sunt casatorita am credit in banca si nu imi pot permite pur si simplu sa imi dau demisia.Am nevoie de ajutor.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:33, 15 Octombrie 2015
~ Conținut șters la cerere ~
a1h4 a scris:

....Ce sanse sunt sa am castig de cauza atat timp cat toate discutiile nu am martori si nici inregistrari?...

Probabil ca sansele sunt foarte mici intr-o astfel de disputa , in lipsa unor probe concludente.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hartuire a_d_g_cta a_d_g_cta Am un coleg de breasla, cadru didactic, din pacate, care are o atitudine aroganta, defaimatoare la adresa tuturor colegilor, inclusiv a celor care nu sunt de ... (vezi toată discuția)
Ce se poate face impotriva hartuirii? luteciprian luteciprian as dori sa stiu si eu ce se poate face in cazul in care o persoana este hartuita fizic si verbal ? mentionez ca fizic nu exista urme grave si ca nici ... (vezi toată discuția)
Probleme cu angajator...! GrooveOzy GrooveOzy Buna ziua, am si eu o problema cu un fost angajator cu care mai rau m-am incurcat decat sa am vre-un avantaj in urma colaborarii. M-am angajat la firma acestui ... (vezi toată discuția)